Rakkaudesta saippuaan

Voiko saippuaan rakastua? Voi. Vähintäänkin ihastua. Gitte´sin saippuat tekivät juuri sen minulle ja monelle muulle vannoutuneelle käyttäjälle. On hoitavaa, hellivää, raikasta, pehmeää, värikästä ja luonnollista. Laajasta upean tuoksuisesta valikoimasta löydät varmasti sinäkin omasi, itselle tai lahjaksi.

Scrubit eli kuorintapalat on valmistettu kaakaovoista sekä ruokosokerista ilman lisäaineita. Hurmaavat tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä ja väri elintarvikeväreistä, herkälle iholle myös ilman kahta viimeistä. Tuote on erinomainen kuivalle iholle sekä atooppisille iholle, sokeri kuorii kuolleen ihosolukon ja kaakaovoi hoitaa sekä kosteuttaa sen.  Scrubia voidaan käyttää koko vartalolle tai ongelmakohtiin sekä kasvoille. Itse kärsin kuivasta ihosta erityisesti säärissä ja scrubi tuo välittömän avun hilseilevään ihooni. Omat suosikkini ovat laventeli-ylang sekä piparminttu. Piparminttu on ihanan raikas myös kasvoilla, eritoten näin aikuisiällä aamuscrubbaus tällä tuo avun pahimpaankin aamupöhötykseen..


Raikas ja kaunis satsumascrubi

Ah, ja sitten nämä saippuat! Näitä on ziljoona erilaista ja kaikki toinen toistaan herkullisemman näköistä ja tuoksuista, niin herkullisia, että tekisi mieli haukata. Ruusua, mustikkaa, hunajaa, karpaloa, hamppua, teepuuta, satsumaa… you name it! Takaan, että jokainen löytää oman rakkauden kohteensa näistä. Valinta tosin ei aina ole helppo, kun tuo tuoksuu hurmaavimmalta, mutta toisaalta tuo on niin kaunis… ja entäs tuo sitten.. ehkä tämä itselle ja tuo ukolle.. tai äidille.. ystäväni rakastaisi tätä. Itse rakastan piparminttua sen raikkauden tähden. Ja ruusua sen herkkyyden vuoksi. Entäs hamppu-patchouli sitten? Ihana. Laventeli? Me love it. Ja tieto siitä, että kaikki saippuat on kasviperäisiä, eteerisiä öljyjä sisältäviä ja lisäaineettomia vain ja ainoastaan syventää kiintymystäni niihin.


Herkän kaunis ruususaippua

Palashampoot ovat ihan oma lukunsa. Jep, luit oikein, palashampoo. Sanoisin, että matkailijan ehdoton number one -matkakumppani. Sinun ei tarvitse enää  kohteessa avata matkalaukkuasi pelon sekaisin tuntein josko koko matkagarderoobisi on shampoon kyllästämää sillä shampoo on tosiaan kiinteässä muodossa ja pysyykin sellaisena kunnes pääsee tositoimiin; hiuksia pestessä se muuntuu ihanan kermaiseksi vaahdoksi, jota sinun tekee mielesi vain pyöritellä ja pyöritellä, tunnustella sormenpäilläsi sen pehmeyttä ja antaa ihanan tuoksun vielä huumata aistisi. Ja kuten saippuoissa, shampoissakin valinnanvaraa on hiustesi laadusta ja tarpeesta riippuen. Itse tällä hetkellä käytän inkiväärishampoota. Inkivääri vaan on <3

– Johanna, 29.7.2016