Time to move on

Hei ihanat!

Voi että, minkä ilon pulputuksen nämä aurinkoiset päivät saavat kehossa ja mielessä aikaan <3 Kevättä kohden mennään. Lunta voi vielä  tuprauttaa eikä yöpakkasistakaan päästä hetkeen, mutta ei aikaakaan kun ensimmäiset silmut aukeavat, luonto pukeutuu vihreään ja linnut palailevat kesäasunnoilleen. Toivottavasti kevät saa sinussakin näitä  ilon pirskahduksia aikaan!

Tänä keväänä, ystävänpäivänä, vietettiin myös Saganin 12-v. syntymäpäiviä. Miten aika rientääkään! Muistan vieläkin kuin eilisen päivän sen kihelmöivän jännityksen uutuuttaan kiiltelevässä myymälässä kaiken uuden ja jännän äärellä. Tuntui uskomattomalta, että unelmastani oli tullut totta. Kaikki se vuosien mietintä ja uurastus oli nyt siinä, avajaispäivän iloisessa tunnelmassa ja jatkui upeissa hetkissä sekä asiakaskontakteissa kaikkien näiden vuosien aikana. Mikä ihana matka tämä onkaan ollut!  Antanut niin mahdottoman paljon, jos välillä vähän ottanutkin.

Teidän kanssanne, ja teille, on ollut niin suuri ilo tehdä töitä, mutta nyt kauppiattaren sydän sanoo, että on aika uudelle. Olen pitkän pohdinnan jälkeen vihdoin tehnyt päätöksen, että tämä kevät on Saganin myymälässä viimeinen. Tavallaan surullista, mutta toisaalta minut täyttää pakahduttavan ihanakin tunne siitä, mitä kaikkea elämällä on vielä tarjottavanaan. Olen kohdistanut energiani melkolailla kokonaisvaltaisesti myymälälle näiden vuosien aikana  ja välillä tuntunut, että muu elämä on jäänyt vähemmälle. On siis irtioton aika. Omistaudun nyt hetkeksi elämälle, perheelle, läheisille, auringolle, joogalle, puutarhalle, itselleni… Ja itse asiassa ihan ensi töikseni käyn jossakin kivassa kahvilassa kahvilla, jatkan toisessa paikassa lounaalla. Istun rauhassa, nautin kiireettä lounaani ja katselen ohikulkevia ihmisiä. Kuljen ja tutustun uusiin paikkoihin ja asioihin. Elän. Koen.

Sen pidemmälle en ole vielä suunnitelmia miettinyt, mutta minulla on vahva tunne, että jotain ihanaa on odottamassa monien uusien ovien takana. Kunhan sen yhden uskaltaa ensin sulkea takanaan.

Mitään draamaa ei lopettamispäätökseen liity. Eikä edes yhtä ainoaa syytä. Päätös on monien yhtälöiden summa, suurin ratkaisuuni johtava syy lienee kuitenkin intuitio. Vahva tunne, että tämä on tehtävä nyt. Elämännälkä. Lomankaipuu. Tarve downshiftaamiselle. Kokea auringon lämpö ja sateen kosteus kasvoilla. Nähdä ja kuulla puutarhan kasvavan. Aistia asioita konkreettisesti ilman välissä olevaa myymälän ikkunaa.

Nyt haluan kiittää sinua sydämeni pohjasta yhteisestä polustamme, niin iloisista tapaamisista myymälässä kuin juttutuokioista sen ulkopuolellakin näiden vuosien aikana.. Kukaties polkumme kohtaavat myös tulevissa päivissä ja uusissa seikkailuissa. Kaikki on mahdollista. The best time for new beginnings is now.

 

Upeaa kevätaikaa ja aurinkoista kesän odotusta sinulle!

 

Sydämellisesti,

Johanna / Sagan-kauppiatar

– Johanna, 26.3.2019